MODS – Stavanger – Ekstrakonsert

16 Jun 2017 Mods - Stavanger

Details


Venue : Viking Stadion
Address : Jåttåvågveien 11A
Zip : 4020

#mortenabel #heiamods#mods#vikingstadion

A post shared by Morten Abel (@mortenabel) on

MODS – 5 ÅR E GÅTT EKSTRAKONSERT – VIKING STADION FREDAG 16. JUNI 2017

Morten Abels gamle band MODS gjorde det ingen trodde var mulig, de solgte ut VIKING STADION på én dag, og nå legges det ut ekstrakonsert fredag 16. juni, dagen før den opprinnelige konserten. Mods gjentar ikke bare suksessen fra 2012, da de på kort tid solgte 25000 billetter, de dobler den, og blir dermed det første norske bandet som spiller dobbeltkonsert på en fotballstadion. Selger de ut ekstrakonserten setter de i tillegg verdensrekord i billettsalg for et norsk band.

Hva er grunnen til den enorme suksessen? Kanskje er svaret et knippe gode låter som har overlevd flere generasjoner, og som fortsatt er spill levende. Det er faktisk hele 35 år siden debutalbumet Revansj ble utgitt, et album som i aller høyeste grad står som en norsk rockeklassiker. For øvrig kåret Stavanger Aftenblad sine lesere konserten i 2012 til den beste noensinne på Viking Stadion, og ga den dobbelt så mange stemmer som Robbie Williams på 2. plass.

I 2012 måtte Bergens Tidenes musikkanmelder Einar Engelstad (Engelen) gå fra Bergen til Stavanger etter å ha veddet på at Mods ikke kom til å selge nok billetter. Denne gangen spanderer Mods limousin Bergen–Stavanger t/rt på Engelen. Når det regner på Mods så drypper det på Engelen.

Mods gleder seg voldsomt til konsertene og uttaler: Dette blir jo dobbelt så gøy som i 2012, nesten som å reise på turné.