Stavanger Konserthus

03 Dec 2016 Stavanger

Details


Venue : Stavanger Konserthus
Contact Website : http://www.stavanger-konserthus.no/event/morten-abel/

Fra www.stavanger-konserthus.no:

Lørdag 3. desember feirer Morten Abel og band musikken og livet med forrykende konsert i Stavanger Konserthus og Zetlitz.

Morten Abel har en fantastisk, over 30 år lang karriere å se tilbake på. Fra starten med Mods på 80-tallet, videre til suksess med The September When på 90-tallet, kronet med enorm suksess som soloartist gjennom 2000-tallet. Han har solgt hundretusener av plater, spilt tusenvis av konserter og besitter en liste med hits som få eller ingen kan matche.

I fjor re-debuterte Abel på norsk med et strålende album, inntok 1. Plass på VG-lista, mottok Spellemann Ærespris og rullet og gikk I lang tid på radio med later som “Annabelle”, “Frk. Vilikke” og “Voldsomt Uver”. 2015 ble avsluttet med to forrykende og fullsatte konserter i Zetlitz, 3. og 12. desember. Det var så gøy – for både band og publikum – at vi umiddelbart bestemte oss for å gjenta suksessen i 2016!

Selv sier Morten:

– Takknemlighet er fremdeles veien til lykke, dere. Vi gleder oss vilt til å komme tilbake til Zetlitz den 3. desember. I år spiller vi festivaler og konsertsaler i hele vårt langstrakte land og topper det hele med en festkveld i desember med mitt trofaste og lojale Stavanger-publikum.

Vi inviterer musikalske gjester, spiller låter fra hele solokarriere og feirer livet, kunsten og kjærligheten.