Stavanger | Zetlitz | Turneavslutning

12 Dec 2015 Stavanger Sold Out !

Details

Time : 20:00
Venue : Stavanger Konserthus - Zetlitz
Address : Sandvigå 1, 4007 Stavanger, Norway
Contact Website : http://www.stavanger-konserthus.no/event/?event=35876

TURNEAVSLUTNING! SPECIAL GUESTS PELTZ!

Lørdag 12. desember avslutter Morten Abel og bandet strålende år med forrykende konsert i Stavanger Konserthus og Zetlitz.

Morten Abel har en fantastisk, over 30 år lang karriere å se tilbake på. Fra starten med Mods på 80-tallet, videre til suksess med The September When på 90-tallet, kronet med enorm suksess som soloartist gjennom 2000-tallet. Han har solgt hundretusener av plater, spilt tusenvis av konserter og besitter en liste med hits som få eller ingen kan matche.

I år har Abel re-debutert på norsk med et strålende album, inntatt 1. Plass på VG-lista, mottatt Spellemann Ærespris og har for tiden tung rotasjon på radio med låten Frk. Vilikke.

Selv sier Morten:

– Takknemlighet er veien til lykke, dere. Vi gleder oss til å avslutte et fantastisk musikk år i Zetlitz alen den 12 desember. Etter albumet “I Fullt Alvor” kom ut i våres, har jeg hatt gleden av å turnere landet på langs og på tvers og har nå lyst å toppe det hele med en festkveld med mitt trofaste og lojale Stavanger-publikum.

Vi inviterer musikalske gjester, spiller låter fra hele solokarriere og feirer livet, kunsten og kjærligheten.

Spesielt gøy er det at de gamle vennene fra Peltz, Kjetil Netteland og Espen Noreger dukker opp og klasker til med noen klassikere fra denne utgivelsen! Dette er låter man ikke har hørt live med originalbesetning på en stund!

Velkommen til fest i Zetlitz!