Stavanger | Zetlitz | EKSTRAKONSERT

03 Dec 2015 Stavanger

Details

Time : 20:00
Venue : Stavanger Konserthus - Zetlitz
Address : Sandvigå 1, 4007 Stavanger, Norway
Contact Website : http://www.stavanger-konserthus.no/event/?event=35876

Lørdag 12. desember avslutter Morten Abel og band et strålende år med forrykende konsert i Stavanger Konserthus og Zetlitz. Den konserten ble raskt utsolgt, og det blir ekstrakonsert torsdag 3. desember!

Morten Abel har en fantastisk, over 30 år lang karriere å se tilbake på. Fra starten med Mods på 80-tallet, videre til suksess med The September When på 90-tallet, kronet med enorm suksess som soloartist gjennom 2000-tallet. Han har solgt hundretusener av plater, spilt tusenvis av konserter og besitter en liste med hits som få eller ingen kan matche.

I år har Abel re-debutert på norsk med et strålende album, inntatt 1. Plass på VG-lista, mottatt Spellemann Ærespris og har for tiden tung rotasjon på radio med låten Frk. Vilikke.

Selv sier Morten:

– Takknemlighet er veien til lykke, dere. Vi gleder oss til å avslutte et fantastisk musikk år i Zetlitz salen den 12 desember. Etter albumet “I Fullt Alvor” kom ut i våres, har jeg hatt gleden av å turnere landet på langs og på tvers og har nå lyst å toppe det hele med en festkveld med mitt trofaste og lojale Stavanger-publikum.

Vi inviterer musikalske gjester, spiller låter fra hele solokarriere og feirer livet, kunsten og kjærligheten.

Velkommen til fest i Zetlitz!